אודות

מסעדת "בשרים 206" צהלה, תל אביב

מסעדת "בשרים 206" היא אחותה הבשרית (והיבשתית) של מסעדת "דגים 206". מספר המזל הזה, בגרסתו שמעל לים, יספק את כל תאוותיכם הקרניבוריות. סניף 206 הראשון היה ברחוב דיזינגוף, אך בשל פקקי התנועה בדרך לסטייק הנכסף הוחלט על מעבר לרחוב משה סנה בשכונת צהלה בתל אביב, ומאז עולה מסעדת "בשרים 206" וצוברת קהל לקוחות קבוע ונאמן.

למסעדת "בשרים 206" חייבים לבוא רעבים! כל רעב אמיתי יודע שאת הרעב יש לרפד לפני הטרף. כמנה ראשונה תוכלו להזמין: חומוס, פטריות חמות, חציל במגוון נוסחים (קלוי, בגמבה, בטחינה, במיונז, בחומץ, קצוץ ובירקות ואפילו במתכונתו האותנטית: חציל טבעי), סלט ירקות או סלט ערבי, שיכינו אתכם לאירוע המרכזי ב-206: המנה העיקרית! שיפודי פילה בקר או פרגית, אנטריקוט, קבב, שיפודי כבד אווז, טבעות פילה לבן… והכול לבחירתכם, כיד המלך.

בכל מנה שתבחרו בתפריט של מסעדת "בשרים 206" תגלו בשר טרי ואיכותי, שמקבל טיפול מקצועי ומגיע לצלחתכם בדיוק לפי טעמכם. לחובבי בשר צעירים, מומלץ: פילה מפנק , שניצל, קבב או שיפודים עם מג'דרה, אורז ושעועית או תפוח אדמה בתנור. 

אוהבי הדגים ופירות הים מוזמנים לעלות מקומת הבשרים של 206 למסעדה שבקומה העליונה, האחות הימית – מסעדת "דגים 206".